• Albume FotoCarte

Pasul I

Descarca softul gratuit pentru crearea albumelor. Acesta iti permite sa creezi albume minunate aranjand pozele asa cum doresti, adaugand efecte, texte sau diverse frameuri.

Pasul II

Dupa ce ai creat albumul, softul iti va cere aprobarea pentru a-l trimite catre noi impreuna cu datale tale de contact si livrare, iar noi producem albumul si il trimitem catre tine ori il poti ridica din magazin. Este atat de simplu!

Descarca acum!

Descarca softul gratuit pentru crearea albumelor fotocarte!

albume fotocarte

Detalii Albume Fotocarte:

 

foto cartiPentru realizarea albumelor trebuie sa descarcati softul nostru, sa creati albumul dupa cum doriti dumneavoastra si sa ne trimiteti proiectul impreuna cu datele dumneavoastra de contact, adresa de livrare (optional) prin FTP  urmand ca noi sa va contactam si sa  producem albumul iar la final sa il livram catre dumneavoastra.

Daca nu doriti livrare puteti ridica albumul din punctul nostru de lucru din Piata Romana. (Bd. Dacia nr. 30, Sector 1, Bucuresti, 021.319.49.59)

fotocarte-detalii-11

Fotocarte 15 x 21 cm

Preturi incepand de la 60 lei.
Se pot produce astfel de albume (foto-carti) continand intre 10 si 30 de pagini.

  • 10 pagini – 60 lei
  • 20 pagini – 100 lei
  •  30 pagini – 140 lei

fotocarte2-2

Fotocarte 21 x 30 cm

Preturi incepand de la 110 lei.
Se pot produce astfel de albume (foto-carti) continand intre 10 si 30 de pagini.

  • 10 pagini – 110 lei
  • 20 pagini – 200 lei
  •  30 pagini – 260 lei

Comenzi anterioare

🙂 Daca doriti sa refaceti o comanda anterioara, noi pastram fisierele timp de 30 de zile. Specificati in formularul de comanda detaliile.

[zilla_button url=”/comanda” style=”blue” size=”small” type=”round” target=”_self”] Comanda! [/zilla_button]

Nou!

coperti din piele

NOU!

Coperti din piele pentru albume!

Preturi promotionale!

Pentru a opta pentru un album cu coperti din piele, din softul pentru crearea albumelor alegeti tipul de album “Prestige” . La acest tip de album nu trebuie sa adaugati poze pe coperti atunci cand creati albumul. Copertile fiind din piele nu permit adaugarea fotografiilor.

Toggle menu