Pasul I

Descarca softul gratuit pentru crearea albumelor. Acesta iti permite sa creezi albume minunate aranjand pozele asa cum doresti, adaugand efecte, texte sau diverse frameuri.

Pasul II

Dupa ce ai creat albumul, softul iti va cere aprobarea pentru a-l trimite catre noi impreuna cu datale tale de contact si livrare, iar noi producem albumul si il trimitem catre tine ori il poti ridica din magazin. Este atat de simplu!

Odessos Photo Book

Descarca softul special pentru albume Photo Book!

Descarca softul special pentru creat albume foto si aranjeaza-ti fotografiile asa cum iti doresti! Poti atasa pozele preferate adauga rame, texte si efecte speciale.

albume fotocarte

Detalii Albume Fotocarte:

foto carti

album fotocarte

Pentru realizarea albumelor trebuie sa descarcati softul nostru, sa creati albumul dupa cum doriti dumneavoastra iar apoi sa urmati pasii din soft pentru a trimite proiectul automat catre noi. 

La finalul creatiei proiectului, softul va va cere detalii despre cantitate, adresa de livrare sau optiuni de creare a unui CD cu albumul.

Dupa completarea tuturor datelor softul va trimite automat catre noi tot proiectul impreuna cu datele dvs. de contact urmand ca noi sa analizam daca totul este corespunzator iar apoi sa introducem in lucru comanda.  

Daca nu doriti livrare puteti ridica albumul din punctul nostru de lucru din Piata Romana. (Bd. Dacia nr. 30, Sector 1, Bucuresti, 021.319.49.59) 

Atentie! Este posibil ca softul sa nu functioneze corespunzator pe versiuni vechi de windows cum ar fi Windows Xp. Daca aveti probleme in utilizarea softului va asteptam in magazinul nostru unde un coleg din departamentul Foto va va ajuta.

Bine de stiut!

Stiati ca pastram pana la 30 de zile comenzile?

Daca doriti sa refaceti o comanda anterioara, noi pastram fisierele timp de 30 de zile. Specificati in formularul de comanda detaliile.

Fotocarte 15 x 21 cm

Preturi incepand de la 60 lei.
Se pot produce astfel de albume (foto-carti) continand intre 10 si 30 de pagini.

  • 10 pagini – 60 lei
  • 20 pagini – 100 lei
  •  30 pagini – 140 lei

fotocarte-detalii-11

  •  

Fotocarte 21 x 30 cm

Preturi incepand de la 110 lei.
Se pot produce astfel de albume (foto-carti) continand intre 10 si 30 de pagini.

  • 10 pagini – 110 lei
  • 20 pagini – 200 lei
  •  30 pagini – 260 lei

fotocarte2-2

NOU!

Coperti din piele pentru albume!

Preturi promotionale!

Pentru a opta pentru un album cu coperti din piele, din softul pentru crearea albumelor alegeti tipul de album „Prestige” . La acest tip de album nu trebuie sa adaugati poze pe coperti atunci cand creati albumul. Copertile fiind din piele nu permit adaugarea fotografiilor.

coperti din piele
servicii foto

Hey!

Descopera si celelalte servicii din departamentul nostru foto!

Pentru a descoperi intreaga noastra gama de servicii si preturi din departamentul FOTO va rugam sa accesati pagina de preturi!

În timp ce unii oamenii se tem de șerpi, alții de înălțime, cea mai mare temere a mea e expunerea îndelungată. Ralph Bartholomew