Din 1994 pe piata de business din Romania, CopyPrint a crescut rapid extinzandu-si treptat aria de activitate.
In prezent CopyPrint desfasoara activitati in domenii cum ar fi tiparul digital, tipar offset, procesarea fotografiilor si productia de albume foto, inchirieri si service copiatoare, personalizari promotionale prin serigrafie ori tampografie, servicii de gravare abs ori promotionale, servicii de reumplere cartuse si vanzare consumabile pentru imprimante, colantari auto si printare outdoor-indoor (autocolante, afise, bannere, meshuri, planuri  arhitecturale, etc.).
Promo Articolo CopyPrint & Services
Calitatea serviciilor este deja consacrata si cunoscuta de catre toti clientii CopyPrint aceasta fiind unul din obiectivele noastre principale. Ne straduim zi de zi ca toti clientii nostri sa plece pe deplin multumiti din centrele noastre.

Tiparituri la Copyprint

Cand vine vorba de tipar digital trebuie mentionat ca dispunem de cele mai sofisticate echipamente atat pentru tiparirea documentelor, pentru productie publicitara cat si pentru finisarea lor.

Tiparim si finisam carti de vizita, flyere, mape de prezentare, afise, coli cu antet, carti, brosuri, calendare, ecusoane, plicuri, etc; folosim echipamente de tipar Xerox si hartii de calitate pentru ca dvs. sa beneficiati de cea mai multa calitate pentru orice lucrare.

Pe langa tipar digital, executam si lucrari prin intermediul tiparului offset. Lucrarile cu material repetitiv si in cantitati mari le facem la tiparul offset sau colaborand cu tipografii. Asta pentru ca tu sa beneficiezi de preturi preferentiale si calitate de exceptie oricand. Cu noi nu ramai niciodata in pana.

Procesari foto la Copyprint

Suntem deja experti in lucrul cu fotografiile.

Lucram cu placere, deja de foarte mult timp, cu fotografiile. Procesam fotografiile clientilor nostri cu ajutorul unui laborator foto performat oferind calitate excelente la preturi imbatabile.  Transforma-ti acum fotografiile digitale in fotografii tiparite pe hartie extra si bucura-te de senzatia.

Pentru ca vrem tot timpul sa fim mai buni, acum producem si albume de tip fotocarte. Punem la dispozitia clientilor nostri un soft extraordinar cu ajutorul caruia acestia isi pot crea albumele foto exact asa cum doresc, alegand dimensiunea albumui, aranjarea pozelor in pagini, adugarea de efecte si texte si multe altele. Comenzile ajung direct la opretaroii nostri care produc albumul si optional il livreaza in 24-48h.

Acestea sunt doar cateva din serviciile oferite de CopyPrint. In curand vom prezenta fiecare serviciu oferit detaliat.